Every teardrop is a waterfall

Nyligen hemkommen efter tre veckors tågluff i Europa. Det har varit nya platser, människor, dofter, ljud, allting har varit annorlunda. Känner mig fortfarande lite konstig över att vara hemma, som att jag inte minns hur man gjorde. På en kort tid kan mycket hända, speciellt när man inte är hemma.. Det är alltid så intressant att se vem man är och hur man hanterar saker då man är på en helt främmande plats. Det avslöjar så mycket. Har mycket jag borde ta chans att fundera igenom som kom upp, innan det försvinner bort i vanan att vara hemma. Skönt med nya tankar i huvudet.När jag hörde det här fick jag den där galna it all makes sense-känslan igen. Och allting är komplett.

"Every tear, every tear, every teardrop is a waterfall"


Kommentarer
Postat av: Petter

Oj, va kul! Har funderat på att tåga runt Europa nångång snart, kanske nästa år!Åkte du ensam eller var ni flera? Vilka länder var du i? Vi måst råkas nångång å diskutera! E du på väg på Humlefestivalen?

2011-07-16 @ 23:55:10
Postat av: Sara.

Vilken fin blogg du har!

Och vad häftigt med tågluff, det skulle kanske vara värt att pröva någon gång.Ha det så bra! :)

// SaraElina.

Postat av: Jossan

Tjena! Tack Sara! :) Petter, kan kort säga att det definitivt är värt att göra en tågluff. Vi var i Holland, Schweiz, Italien, Ungern & Polen. Är nog högst antagligen på väg till humle, vi måst snacka då!

2011-07-31 @ 00:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback