En möjlighet

Nu har Hoppets Stjärnas årliga julpaketinsamling startat – en insamling som alla kan delta i. Detta år skickas julpaketen till Lettland och Litauen, paketen når sjuka och fattiga barnfamiljer och åldringar, samt barn på institutioner.
Du kan antingen packa ett eget paket, eller så kan du bidra med 25 € som är vad ett paket kostar och så packas paketet åt dig, detta senast den 18 november, alltså nu på onsdag. Klicka här:
Hoppets stjärnas julpakets insamling för mer information.

Tänk vad bra att få en sån möjlighet att hjälpa någon!

Jag tycker att du inte ska tänka på ifall du har råd eller inte, jag är övertygad om att du har råd. Det är mycket vi egentligen inte har råd med men som vi köper i alla fall - Nya digiboxar och i-podar och jeansleggings - så det här borde vi verkligen ha råd med.Chris Tomlin - God of this city

jeeeaaahTim Hughes - We won't stay silent

we sure look cute for two ugly people

Idag har jag lärt mig att vi skrattar mera om orden innehåller bokstaven k. Jag har också lärt mig idag att man kan skratta helt tillräckligt av andra orsaker på helt flippade psykologilektioner.

1962 utbröt en skrattepidemi i Centralafrika.
Det började i byn Kashasha vid en missionärskola för flickor och under de följande sex månaderna spred sig skrattet till hundratals människor i byar runtomkring.

Tänk.

Igår kväll bestämde jag och Ellen oss för att ha disco med the hives & loney,dear & kings of convenience. Det är nog skönt att dansa fult, alltså. Så vi dansade igenom vår lägenhet precis som att inte alla våra grannar skulle se oss igenom fönsterrutorna. Jag tror det är så man ska leva.

Nu ska jag på amnestymöte, och sen ska jag typ tvätta kläder.
Det kändes trevligt att skriva. Ganska bloggigt.

Apg 1:8
Frid!