En sista vecka

Time is running loooow.. det här är min sista vecka i Finland och jag lever augustiliv! Igår kväll äventyrade jag och Andrea efter att vi varit hemma hos legenderna på skolhusgatan och liftade från stan till Kuni. Det är alltid lika kul att göra nånting man aldrig gjort förut! Man känner sig ny efteråt. Vi gick hem längs kunivägen, längs tusen steg och tjugo år ladorna och husen där inga monster bor mera. Det var vackert det.

Är glad över all tid jag får spendera med människor just nu. Tack för filmmorgnar, danza kudoro nätter, djupa diskussioner och flippade stunder. Jag kommer sakna er!

Idag gick jag ut i skogen och skulle kissa då jag mitt i allt kom på att vi ju nog har en wc där inne. Duh! Tror jag har lite för mycket att tänka på just nu...


More than anything

This we know, we have a new life
We are yours now and forever
In this life, all that we seek
to be with you more than anything

Släng ner nyckeln min fina

Augusti is on the move och jag har haft en fin helg. For ut på fredagen och dansade med Ellen Modellen, Toni Makaroni och Nybä som fyllde 18 & co. Jag somnade till ett slagsmål utanför fönstret. Ganska feelis. Vaknade sent och åt engelsk frukost och gick sedan på en ensam kaffe och funderade lite över livet så där som man gör då man går själv på kaffe. "Vi stänger nu" sa kassörskan som hade augustifräknigt ansikte.

Senare hälsade jag på hemma hos herr & fru Nordgren i deras lyxvilla. Och jag tänkte shit vilka mogna kompisar jag har, ända tills herr Nordgren hejdlöst började imitera lamas with hats vid köksbordet. Fia-Lisa kom dit och vi for och simmade och åkte flak som i Filippinerna. Och fastän det inte är julivatten längre så är det fortfarande sommar.

Jag njuter av och fascineras av människor just nu. Känns som att det finns saker jag missat som jag vill ta igen.Lightning strikes inside, my chest to keep me up at night

Tiden är alldeles egen, och den får spenderas hur man vill. Det finns inte så mycket regler. Förutom att man måste lyssna mycket på Feelis-Heartbroken John och må jättebra. Man får läsa intressanta böcker, steka plättar med mamma i köket, fara ut och springa så där så man glömmer allt annat, prata om viktiga saker med Fia i vårt växthus och äta hallon & maskar på platser där man får brännässelbrända fötter.

Allt det får man.

Man får också se framför sig ett ansikte i kastande solljus, höra ett hjärta dunka genom t-skjortstyg och veta att det finns saker som är så vackra att man kan försöka föreställa sig dom utan att ens komma nära.

Så här är det i augusti. Kvällar då mitt hjärta gör sig påmint och allting är fint som på fotografier.


Team, svett & tårar

Hemma. Igen.
Snart borta. Igen.
Sånt är mitt liv just nu.

Feelislåtarna är många men denna är överlägsen.
Kärlek till teamfamiljen & alla våra adoptivbarn! Ni gjorde juli! <3