Stunder och platser och ögon och skratt och saker som gör mig till den jag är





















tack.

Kommentarer
Postat av: joanna

vackra, vackra bilder. åran-bilden är underbar. andrea&fia <3



har du höst i själen? hur går det i vasa? längtar mig söndrig efter att släntra längs strandpromenaden och överväldigas av havet.

2009-09-08 @ 15:16:11
Postat av: jossan

Hej vännen. En dag tänkte jag ringa dig, men så gjorde jag inte det ändå. Fast jag gör det gärna någon annan dag. Inte för att vi nånsin varit telefon-kompisar eller så där men kanske man måste bli lite det när du flyttat så långt bort. Jag har lite höst, men mera årstidslöshet i själen. Det är skönt, jag bara cyklar och ingen säger till mig hur det ska vara. Ungefär så. Och det går bra med fkf o allt, jag har många fina människor som jag får lära känna. Hur känner du dig? Flyger det löv i Åbo? Jag minns när vi gick ut o gå med den där hunden som var minst sjuttio år. Du hade en häftig mössa då. Fast din nya är nog modernare o sånt ska man ju tänka på ibland om man vill se fräsch ut. Nu blev de långt! Kram!

2009-09-08 @ 18:44:07
Postat av: joanna

ja, ibland måste man ta sig i kragen och överföra relationer till en annan "kategori" för att lättare kunna hålla dem. så ringas kan vi, å tala om livet å havet å glada ögon...



vad fint det låter med ditt cyklande, ser dig framför mig med flygande änglahår, önskar att jag var där du är fast det är ju helt tokigt tänkt. men det är ju så man tänker ibland fastän det nog aldrig skulle vara så lätt att walk a mile in nån annans shoes. jag har varit sjuk nu, lite jobbigt men det börjar ge med sig. känner att jag nog inte vet om jag är riktigt på rätt plats, men int tror jag att det är helt fel heller. det är väl det här livet. this whole big beautiful noisy world, where anything can happen. scary och underbart samtidigt. saknar tryggheten av att bo på en välbekant plats men den kommer ju med tiden. så saknar ja drea förstås å hennes mamma ;)



du e välkommen till åbo närhelst du vill. tänkte jag säga bara så du vet. :)

Postat av: Fia

Fina bilder! Hur ar hosten pa fkf?

2009-09-14 @ 21:38:20
Postat av: josefine

Den är fin. Löven flyger, o de e sånt där väder jag tycker om, regn o färger. O männiksorna e jättebra. Jag e glad. Men hur ar hosten in the states? :D

2009-09-16 @ 21:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback