Pappa hann med bussen idag också

Jag minns en bok. Den var åtminstone från 70-talet och Nicolina hade ritat inuti den med tjocka färgpennor. Den handlar om en liten pojke och hans pappa som alltid är försenad till bussen. Den lilla pojken brukar vinka i fönstret och efteråt  brukar han och fundera vart hans pappa och alla andra portföljgubbar egentligen åker med den där bussen. Han ser framför sig hur de åker ut till en äng där dom har en stor picknick tillsammans, simmar i sina kalsonger och dansar och leker.

Jag tycker om den boken.

Kommentarer
Postat av: santto

Hahah :D

2010-05-20 @ 16:04:52
Postat av: Mia

Hej vännen!

Jag var alltid lika förvånad att ni ville just läsa den boken. Det var naivistiska svartvita bilder. Vad var det som fascinerade? Troligtvis pappornas liv...picknick, lek och dans. Det som ett barn förstod av boken. Som vuxen såg man bara "verkligheten", att han alltid hade så bråttom och inte hittade sin portfölj då han skulle åka! Bevara leken och dansen i din själ Jossan!/ Kram mamma

2010-05-21 @ 07:57:34
Postat av: lena

sv; åh tack så mycket,

värmer värkligen att du säger så.



Du, jag diggar verkligen dig, ända sedan första gången jag såg dig har jag tyckt att du är helt fantastisk ! Du utrstrålar något värkligt speciellt.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback